BTGport.net

ИТ Вјести

Microsoft predstavio nove računare

07.05.2020.


 

Iako je godinama važio za softversku kompaniju, ali je vremenom razvio i liniju hardvera. Iako je serija Lumia smartfona sa Windows Mobile OSom imala mali udeo na mobilnom tržištu, Surface laptopovi i Surface Book računari su prošli mnogo bolje. Sada je poznata kompanija predstavila novu generaciju svog hardvera - Surface Book 3 laptop, Surface GO 2 tablet, kao i Surface slušalice. 
 
Surface Book 3 će biti dostupan u veličinama ekrana od 13 i 15 inča, a pokretaće ga deseta generacija Intelovih Core procesora. Takođe, biće moguće izabrati i Nvidia Quadro grafičku karticu visokih performansi, što je prvi put u računaru ove veličine.
 
Surface GO 2 tablet će koristiti Intel Core M procesore, koji su i do 65% brži od prethodnika. Ekran od 10.5 inča sada ima veću rezoluciju, a dodati su i mikrofoni visokog kvaliteta za bolje video pozive.
 
Surface slušalice dolaze u dve vrste - bubice i one pune veličine. Obe verzije imaju unapređene drajvere za bas i visok zvučni opseg, kao i duže trajanje baterije i poboljšane mogućnosti urušavanja buke.
 
 
Ivan Trajković 
 
Foto: Twitter 

остале новости >>>
  ПРЕГЛЕД E-ПОШТЕ

Напомена: За корисника унијети
комплет адресу, нпр: test@btgport.net
Регистрација РС

ИТ ВИЈЕСТИ
Aplikacija Signal dobija nove opcije

Android korisnici protiv Googlea

Aplikacija Zynn vam plaća da je koristite

Слика може да поквари Android телефон

Роботи уместо новинара

Архива вијести