BTGport.net

Тим BTGport.net

BTGport је тим који се бави мрежним удомљавањем интернет рјешења, регистрацијом интернет домена, програмирањем те маркетиншком подршком. Наш циљ је да корисницима  обезбедимо квалитетан и повољан интернет сервис и максималну техничку подршку.

У складу са тим, нашу понуду засновали смо на најконкурентнијим цијенама у окружењу. Неким новим сегментима услуга покушали смо да успоставимо нове стандарде из ове области.

Жеља нам да је утичемо на бржи развој домаћег интернета, тако да смо нашу понуду ускладили и са финансијским могућностима домаћег тржишта, али на тај начин да се то што мање одрази на рад и квалитет сервиса.

Од почетка јануара 2003. у прилици смо да Вам на располагање понудимо простор на нашим серверима високих перформанси. У сваком тренутку смо у могућности да по потреби проширујемо наше капацитете и идемо у корак са најновијим техничким и програмским рјешењима.

Посебна могућност коју Вам нудимо, осим основних хостинг пакета, је да настојимо да сваком нашем клијенту на његов захтјев намјенски формирамо његов лични пакет у складу са његовим потребама или платежним могућностима, при чему Вам омогућавамо још оптималније услове!

Наши сервери су на располагању корисницима из Републике Српске, Србије, Црне Горе и Федерације БиХ и шире. То практично значи да су наше услуге и овој категорији корисника једнако повољно доступне, а административне препреке сведене су на минимум.

BTGport сачињавају високостручне особе са дугим информатичким искуством. Дио тима BTGport-a налази Грацу и Београду док је највећи број чланова тима из Републике Српске. Поједини чланови тима су повремено ангажовани и на пројектима свјетског претраживача Google.

Наше знање и искуство стоји и Вама на располгању . Наш главни сервер на интернет је повезан преко више линкова пропусне моћи преко 10 Gbps. Свакоднедни бекап гарантује сигурност података. Просторије у којима је смјештен сервер под надзором су, а додатну сигурност улијевају и климатизоване просторије, противпожарни апарати и резервно напајање.

О квалититету нашег рада и подрђке могу вам најбоље посвједочити наши клијенти. Они ће вам бити најбоља потврда да смо максимално посвећени одржању квалитета наших услуга и настојањима да у будућности квалитет нашег рада подигнемо на још већи ниво!

На нашим серверима се између осталих налазе званични портали Општине Бијељина, Мркоњић Град, Републичког пегагошког завода Републике Српске, Академије наука и умјетности РС, Универзитета Бања Лука.


Рекламни материјал:

BTGport.net (флајер 1 .PDF)
BTGport.net (флајер 2  .PDF) 

ePosao.info (флајер 1 .PDF)
ePosao.info (флајер 2  .PDF)

eNekretnine.info (флајер 1 .PDF)
eNekretnine.info (флајер 2  .PDF)

 


  ПРЕГЛЕД E-ПОШТЕ

Напомена: За корисника унијети
комплет адресу, нпр: test@btgport.net
Регистрација РС

ИТ ВИЈЕСТИ
Зашто су Docker стручњаци све више траженији?

Hakeri ukrali poverljiv softver iz Microsofta

Модеран компјутер - за 70 долара

Twitter има нову опцију - Fleets

Архива вијести