BTGport.net

Награде

Као потврда квалитета нашег рада је и треће мјесто за избор најбољег портала у БиХ у 2008. години. Портал СО Бијељине је креирао наш веб тим и ради на његовом одржавању. Портал користи наш - БТГцмс, и хостује се на нашим веб серверима.

Преносимо информацију која је објављена на порталу СО Бијељина по овом питању

 

ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ОПШТИНИ БИЈЕЉИНА
19.12.2008.
 
Као још једно признање квалитета рада и услуга општинске администрације, а посебно Одсјека за ИТ и Одсјека за односе са јавношћу дошла је још једна награда, овај пут за званичну интернет презентацију АСОБН. Званична интернет презентација општине Бијељина освојила је 3. мјесто на избору за најбољи Web портал у БиХ, у категорији јавна управа. Избор за најбољи интернет портал БиХ организовао је један од најчитанијих часописа из области модерних технологија и телекомуникација "Mobil info" из Бања Луке.
 
 
У бројној и озбиљној конкуренцији жири састављен од истакнутих стручњака из ове области, додијелио је  укупно 12 награда у 4 категорије из следећих области: јавна управа, финансије, информационе технологије и награде читалаца. Наш интернет портал заузео је 3. мјесто иза портала Владе РС на првом мјесту и портала Савјета министара БиХ на другом у категорији Јавна управа. Овим се наш портал смјестио раме уз раме са неким од најскупљих и проферсионално најбоље урађених портала у БиХ чиме је потврђен висок ниво квалитета услуга које наша Општина пружа на овај начин. Још ако овоме додамо да је израда интернет портала наше општине више од 20 пута мање плаћена од конкурентских портала, а ажурност, корисност и атрактивност су искључиво резултат рада службеника запослених у Одсјеку за информационе технологије и Одсјека за односе са јавношћу АСОБН, а не за то ангажованих професионалних фирми, онда ова награда добија посебну димензију.
 

  ПРЕГЛЕД E-ПОШТЕ

Напомена: За корисника унијети
комплет адресу, нпр: test@btgport.net
Регистрација РС

ИТ ВИЈЕСТИ
Зашто су Docker стручњаци све више траженији?

Hakeri ukrali poverljiv softver iz Microsofta

Модеран компјутер - за 70 долара

Twitter има нову опцију - Fleets

Архива вијести