BTGport.net

Запослење

BTGport.net се бави пружањем WEB хостинга 2003. године. Наши администратори администрирају сервере важних институција (такав је случај са Радио-телевизијом Републике Српске). Наш WEB тим је урадио велики број интернет презентација, али развио и властити Систем за управљањем садржајем интернет презнтација (CMS) који успјешно ради на низ портала. Као потврда квалитета нашег рада је и освојено треће мјесто за портал СО Бијељина у избору потала за 2008. годину на нивоу БиХ у категорији сајтов ајавне управе.

Уколико се бавите дизајном, програмирањем, превођењем и желите да постанете наш сарадник можете да пошаљете Ваш CV на podrska@btgport.net. У зависности од потреба ми ћемо Вас контактирати и ангажовати.

Поред наведеног, уколико сте незапослени или желите да оставарите додатну зараду уз мало труда нудимо Вам следеће облике сарадње:

  • За све Вас који нас препоручите другим клијентима (којима потребан хостинг, домен, сајт, редизан сајта, софтвер,) и они узму наше услуге, Ви ћете бити адекватно награђени
  • Можете да радите као сарадник на неком о д наших портала (www.eNekretnine.info, www.autoBerza.biz, www.eNovosti.info)
  • Aко сте одлучили да узмете себи животно осигурање или да радите као агент осигурања можете нас контактирати (Више информација на www.eOsiguranje.info)

Aко Вам ништа од понуђеног не одговара посао можете потражити и преко нашег портала www.ePosao.info.

Огласе за посао и све остале можете оставити на нашем порталу www.eoglasi.info


  ПРЕГЛЕД E-ПОШТЕ

Напомена: За корисника унијети
комплет адресу, нпр: test@btgport.net
Регистрација РС

ИТ ВИЈЕСТИ
УРАДИТЕ ОВО АКО ВАМ ЦХРОМ УСПОРАВА РАЧУНАР

Проглашени победници првог НИС хакатона

Почео први НИС хакатон - „Хаковање бензинске станице“

Рушење највећег србског мита о програмерима и програмирању

Архива вијести